GeenStijl

Tendentieus, Ongefundeerd en Nodeloos Kwetsend

RACISME! Mocro's klemgereden door boerenwacht

ezgif-3170141236.gifAfgelopen week zijn in boerengemeenschap Eemnes drie Marokkanen vastgereden door de lokale agrariërs. Die hebben namelijk een groepswhatsapp met elkaar en als ze iets verdacht zien, komen ze in actie. Eemnes wordt de afgelopen tijd geteisterd door diefstal van peperduur landbouwmateriaal. De gele cabrio met drie Marokkaanse jongeren er in werd de hele middag nauwlettend gevolgd. "Drie Marokkaanse jongens die daar maar staan met hun auto. Dat is verdacht", aldus een boerenpummel. "Het waren overduidelijk geen vogelspotters of natuurliefhebbers. Natuurlijk is het in principe prima dat je in de polder komt. Maar op deze manier met zo’n auto, dan val je op." Kortom, u begrijpt het al, dit leidt tot GROTE OPHEF, want racisme. Is dit racisme? Ongetwijfeld. Elke boerengemeenschap is racistisch tegen iedereen die er niet woont, blank of lichtgetintiër. Zijn boerengehuchten dus no-go area's voor Marokkanen? Nou, er is nu één keer een cabrio met Marokkanen aangehouden, dus het valt nog mee. Nog geen brandende kruizen, hooivorken of stroppen over takken heen gesignaleerd. De polder is minder no-go area voor lichtgetintiërs dan bepaalde wijken in de grote stad no-go area's zijn voor vrouwen, transgenders en homoseksuelen [jijbakalert]. Tot slot, is zo'n boerenwacht wenselijk? Nee, absoluut niet. In de ideale maatschappij regelt de politie dit soort zaken. Maar ja, die is totaal weg bezuinigd van het platteland. Als er eens in de week patrouille wordt gereden, is het veel. Blijkbaar heeft Eemnes, dankzij chronische diefstal aldaar, de behoefte om haar eigen veiligheid en rust te organiseren, omdat de overheid daarin tekort schiet. Als dank worden ze uitgescholden voor racisten. En krijgen ze dus geen gratis ijs plus volop kudo's in de landelijke media zoals andere burgerwachten in dit land, bijvoorbeeld de moskeepolitie in de Schilderswijk. Die overigens ook voornamelijk niet-blanken aanspreken. Zijn dit allemaal excuses? Nee, Nederlanders in Eemnes, of de Schilderswijk, zouden geen noodzaak moeten voelen om zelf een nachtwacht te organiseren. Maar blijkbaar schiet onze overheid dusdanig tekort en hebben criminelen dusdanig de overhand, dat het in 2015 een realiteit is dat burgers & boeren als een stel Middeleeuwers zelf moeten inschatten of, en ingrijpen als, buitenstaanders hun gemeenschap bedreigen. En zoals u aan de ophef merkt, kan niemand daar normaal mee omgaan zonder in hysterisch wederzijds gekrijs over de Klu Klux Klan, nazi's of 'ja logisch want kk-buitenlanders' te verzanden. Wat een kutland.

Syrische langeafstandslopers gaan van Turkije naar Noorwegen. Noren zwijgen

runsyrierrun.jpgWat een verhaal. In het Noorse stadje Kirkenes komen elke maand zo'n 20 Syrische emigranten/asieleisers/vluchtelingen/economie-versterkers binnen. Dat Kirkenes ligt helemaal bovenin Noorwegen. Hiero. Deze mensen hadden geen zin in zon, zee & smokkelaars, steeds hogere rollen prikkeldraad in Oost-Europa, Nieuwsuur-toneelstukjes en/of moorddadige vrachtwagenchauffeurs. En dus gingen ze lopen, of liften daar willen we vanaf zijn. Dat hele stuk. Van Turkije naar Noorwegen, dwars door Rusland. Langs Finland, en dan bij Moermansk linksaf naar het ijskoude Vrije Westen. Laatste deel van de wandeling voerde langs de beroemde Iron Curtain Trail [kaart], een LAW-fietspad uit de Koude Oorlog. Rete-interessante geschiedenis waarover hier en hierrr meer valt te lezen. Maar daar gaat het nu niet om. Als ze in Kirkenes voldoende Syriers bijelkaar hebben, worden ze op het vliegtuig naar Oslo gezet om daar de asielprocedure in te gaan. Inmiddels hebben 133 meest Syriërs West-Europa via de 'Noordpool Route' bereikt. Het rare aan dit verhaal is dat Noren zwijgen over de instroom. A receptionist at the hotel said staff were not allowed to reveal any more details to the media, while Pettersen’s colleagues at the immigration police in Oslo said no one was available to comment. (The Guardian) Hoezo? Waarom? Dit zijn potjandorie inventieve karaktervluchtelingen met conditie! Veel beter alsdan die ontevreden jankballen op die Italiaanse vijfsterrencamping. Hup. Rondvaart door de grachten voor die lui.

Rapportcijfers! Alle politici dik onvoldoende

didiblubnsad.jpgAttentie attentie, Maurice de Hond heeft z'n wekelijkse shot aandacht nodig. Wel vooruit, het laatste berichtje van de levende temperatuurmeter is wel geinig: rapportcijfers voor fractievoorzitters! Wat zou blijken? Sybrand Buma van 't CDA geniet van alle fractievoorzitters het meeste vertrouwen bij 'de kiezers'. Hij scoort maar liefst een dikke vette... vijf. Vooral VVD'ers zouden hitsig worden van Buma, en dat terwijl ze hun eigen fractievoorzitter Halbe Zijlstra, die zichzelf nog wel MinPres ziet worden, waarderen met een... vijf. Geert Wilders is het meest populair bij z'n eigen achterban, daar krijgt hij maar liefst een 8,1 van. Omdat de rest van Nederland een grafhekel aan Greet heeft, blijft de GBL bij z'n totaalscore echter steken op een magere 3,8. Dat is een partij baggerslecht, manmanman. Maar het kan altijd nog slechter! Welkom bij de rapportcijfers van Didi Samsom. De laatste tijd onzichtbare voorman van de PvdA scoort niet hoger dan een 4,5 bij z'n eigen partijgenoten en nog een stuk beroerder bij aanhangers van andere partijen en komt zo uit op een 3,6! Tegelijkertijd staat 't partijtje in de peilings nog altijd op de historisch lage 9 zetels. Nondeju Didi. Geen vertrouwen uit de eigen partij, geen vertrouwen daarbuiten, een diepterecord qua zetels en dan tot overmaat van ramp ook nog een vice-fractievoorzitter die zo onwaarschijnlijk pluchegeil is dat je 't bij de PvdA niet eens meer kan opnemen voor Gláucio (13) en Márcia (18), de nieuwste posterboys (m/v) van de zieligheidsindustrie. Dat gaat stemmen winnen. Lol.

Bassiepeil - Spekman en de andere lafaards van D66 en GroenLinks

bassiehof100xxx.jpgHet optreden van PvdA-voorzitter Hans Spekman voor de Geenstijl-microfoon was tenenkrommend. Want natuurlijk heeft deze man van het volk gehoord van het Geenpeil-initiatief. Spekman weet als geen ander dat de gewone man in de straat kampt met een meewarig gevoel wanneer het gaat over voortschrijdende molochs als de Europese Unie. Naheffingen en overige geldstromen naar Brussel en Griekenland worden met argusogen bekeken wanneer iemand onderwijl bezig is met mantelzorgen/ontslagen worden/een huis zoeken/wachten op uitbetaling van het pgb/tandartsverzekering opzeggen/werk zoeken en meer van dergelijke tegenslagen. En juist de verworpenen der aarde hebben in duistere tijden een anker nodig. Het moet de oprecht betrokken Spekman daarom extra pijn doen dat juist zijn partij rond de negen virtuele zetels hangt.

Lees verder

Feynman en/of Feiten - Oekraine krijgt 65 miljard

fijnmannogeen.jpgLandgenoten, добрий вечір! Griekenland had voor haar invoering van de euro een staatsschuld van 100% BBP, Oekraïne gaat dit jaar opnieuw door de 100% heen. Het IMF lekte gisteren dat het al in 2010 wist dat de hervormingen van Griekenland kansloos in elkaar zaten. Gelukkig is eergisteren 20% afgeschreven op de staatsschulden in euro`s van Oekraïne. Dat bespaart Kiev 15 miljard dollar. Dit was een eis voor het IMF om 40 miljard dollar te betalen in haar tiende hervormingsplan voor Kiev. Door alle oorlog is de werkeloosheid hoog in Oekraïne, maar dat is geen probleem, uitkeringen zijn 1,000 hryvnia (=€45) per maand. Daarmee kan je genoeg eten kopen om niet te sterven, maar te weinig om van te leven. Alle andere rekeningen worden niet betaald, dus de economie en werkgelegenheid is comateus. 60% daling BBP in dollars. Dan moet je niet nog meer geld overmaken aan lokale politici, bankiers of schuldeisers, maar stuur gewoon eten, medicijnen en tenten. Oekraïne heeft geen associatieverdrag nodig, maar gewoon een vredesverdrag. Artikel 10 van Het Associatieverdrag: “gemeenschappelijk veiligheids- en defensiebeleid” Artikel 19: "visumvrije regeling”, Artikel 18 “werkgelegenheidsmogelijkheden voor Oekraïense werknemers”. Er wordt sowieso een beweging ingezet naar Europese subsidies, vrij verkeer van goederen, diensten en mensen. Ze krijgen alleen nog geen stemrecht in Brussel, op dat toneel is nog geen plaats.

Lees verder

BuZa LIEGT over zaak Romano van der Dussen

romanovanderdussen.pngWeet u wat schandalig is? Als je al sinds 2003 onschuldig vast zit in zwaarbeveiligde Spaanse gevangenissen voor verkrachting en aanranding, terwijl je onschuldig bent. Wat Romano van der Dussen dus is overkomen. Een Nederlander die jarenlang onschuldig vast zit. En onze regering steekt nauwelijks een hand uit. Terwijl ze toch al zeker vijf jaar weten dat Romano onschuldig is. In 2010 is er een vertrouwensrapport opgesteld over de zaak Van der Dussen: rapport-Grimbrere. In opdracht van en betaald door onze regering, omdat ze twijfelden over de hele rechtsgang. Daarin wordt bevestigd dat de Britse politie al in 2007 waarschuwde dat het DNA, dat bij verkrachting en aanranding hoorde, van Britse viezerik Mark Dixie was. Na het rapport Grimbrere deed BuZa vervolgens... niks. Behalve dan tegen Romano, in bijzijn van zijn advocaten, zeggen: "Hey, Romano, je bent keihard genaaid. En je advocaten kunnen er geen reet van. Sucks to be you. DOEI!" Vervolgens lieten ze hem in zijn Spaanse cel verrotten, zonder uitzicht op heropening van zijn zaak en met te weinig geld om zijn faal-advocaat te vervangen. En dit schandaal probeert BuZa nu onder leiding van Bert Koenders te verdoezelen met halve waarheden en leugens.
UPDATE: 23:35 uur: VNL stelt KAMERVRAGEN over Van der Dussen.

Lees verder

Collage Tour 8 - Jews

Boring534.jpgGeenStijl Historisch Verantwoord! We hebben een zomercolumnist weten te strikken met een bijzondere reputatie op het gebied van cartoons & spotprenten. Deze zomer is Kris Wellen onze eenmans interredactionele werkgroep cartoonduiding, om te laten zien dat het jankeballen over 'kwetsende cartoons' van nu, volstrekt verbleekt bij de hardheid, scherpte en ferme beledigingskracht van historische cartoons over slavernij, religie, koningshuizen en de vrijheid van meningsuiting. Klas, pak een kladblok en je kleurpotloden. We gaan weer wat leren vandaag! Vandaag in de laatste aflevering gaat het over Ze Juice.

Lees verder

Video! Brute land&lucht live fire oefeningen

Zuid-Korea en de VS laten even dat ze nog altijd in de skull crushing business zitten, en dat is broodnodig met die wereldvreemde commie's in het Noorden. 10 minuten aan pure Wargasm. Gecombineerde lucht- en grondaanvallen, met straaljagers, A10's (2:32), gunships, tanks, artillerie, raketwerpers, infanterie, fucking alles. Gewoon even gaan zitten, en genieten. In Nederland snappen we dit allang niet meer, en vindt Pechtold het een bron van borrel-vermaak dat onze soldaten geen kogels hebben. Maar er is maar een bestendige waarheid:

"Violence is the gold standard, the reserve that guarantees order. In actuality it is better than a gold standard, because violence has universal value. Violence transcends the quirks of philosophy, religion, technology and culture. (...) It's time to quit worrying and learn to love the battle axe. History teaches us that if we don't, someone else will." (*) "

Wtf. Maagdenhuis-slopers gaan vrijuit

CultuurEuriesess.jpgGoed nieuws voor al het krakend linkstuig in ons land: voor 668.000 euro schade maken aan publiek eigendom is tegenwoordig geen enkel probleem! Minister Bussemaker van Onderwijs schrijft aan de Tweede Kamer dat de enorme schade die de sloophippies tijdens hun langdurige bezetting van het Maagdenhuis te Amsterdam hebben veroorzaakt 'niet op de daders zal worden verhaald'. De bobo's van de UvA zijn inmiddels in gesprek met de activisten en willen 'de constructieve sfeer' die er is ontstaan niet bederven. Juist. Je kunt dus gewoon voor 7 ton andermans spullen kapot slopen en publieke ruimte net zo lang bezetten als je wilt en vervolgens krijg je als beloning niet de vette rekening gepresenteerd maar een uitnodiging voor constructief overleg. Voorts denken ze bij het ministerie / de UvA / de verzekering niet dat het nog mogelijk is om de echte daders te vinden. Waarom is ons een raadsel, men kijkt even op de eerstvolgende anti-Zwarte Piet, anti-Israël of pro-vluchtelingen demonstratie en vermoedelijk heeft u driekwart van de beroepsdemonstranten die dus ook het Maagdenhuis bezetten al in de kraag gevat. We hebben het namelijk over een groepje van enkele tientallen extreemlinkse activisten die letterlijk bij ieder protest te vinden zijn. Maar hey. 'Constructief overleg' is ook wat waard. Even een vergelijking. Tientallen extreemrechtse neonazis bezetten het AZC in Ter Apel, maken voor 700k schade en mogen vervolgens op de koffie bij het COA en stas Dijkhoff voor constructief overleg en oja laat de rekening maar zitten. Ziet u het voor zich? Bah.

AZC-ALERT. Voor een humaan asielbeleid

Slachtoffers in vrachtwagens op Oostenrijkse vluchtstroken. Slachtoffers in laadruimtes van krakkemikkige smokkelschepen. Slachtoffers op de stranden van Canarische Weilanden. Slachtoffers in Eurotunnels. Malloten die met hun babies het prikkeldraad inrennen. Strandselfies. Steekpartijen in Nederlandse AZC's. Viespeuken in Nederlandse AZC's. Massa-invasie's in kalme krimpdurpjes in de Nederlandse provincies. Europa anno 2015 is een complete puinzooi. En wie er wat van zegt, is een extreemrechtse nazipopulist uit 1933 met een brandbom in de rechterhand. Maar niet allemaal! Maak kennis met de jongens en meisjes van AZC-Alert. Een Nederlands burgerplatform van bezorgde burgers met HUMANE en DUURZAME oplossingen. We weten dat u nu na het woord 'duurzaam' massaal afhaakt. Maar ho wacht stop. Platform is al een tijdje bezig - met succes - en ze groeien gestaag. Anders dan de meeste Nederlandse brave burgers laten de jongens en meisjes van AZC-Alert laten zich niet afbluffen door de arrogante kongsi's van COA, gemeente en projectontwikkelaars. AZC-Alert informeert en adviseert burgers wat de mogelijkheden zijn en drukt bestuurders op de neus dat ze zonder inspraak, draagvlak en fatsoenlijk beleid geen AZC in uw durpje kunnen forceren. Weet u nog Rijs? Dorpje in FRL met 187,5 inwoners dat 400 asielzoekers moest opnemen. Ging niet door. Leerdam en Oirschot idem dito. In verzet komen tegen de machtige asielmaffia is moeilijk. Maar het kan dus wel. Heeft u geen problemen met vreemde luchtjes in de portieken, maar wel met 400 vreemde luchtjes in de portieken? Bij AZC-ALERT kunnen ze u helpen. Succes! opvangplekken534.jpgGeinig. Geen AZC's in de buurt van Paleis Het Loo, Villa Eikenhorst en Het Geheime Oranje Landgoed in Friesland. Lees verder

'Extra' geld voor vluchtelingen blijkt PvdA-hoax

ploemhoofd.jpgGisteren stond minister Ploumen (PvdA) goede sier te maken (video) met 58,5 miljoen euro 'extra' poengeld voor 'noodhulp aan vluchtelingen uit Jemen, Irak en Syrië.' Dat geld was hard nodig, was volgens Ploumen bepaald geen druppel op een gloeiende plaat, het is belangrijk, onze plicht andere mensen te helpen, blablabla kijk ons van het kabinet en de PvdA in het bijzonder weer eens betrokken zijn met vluchtelingen enz. enz. Maar wat blijkt? Het zogenaamde 'extra' geld was al eerder gepresenteerd. Namelijk vorig jaar. Er is dus gisteren helemaal geen extra geld vrijgemaakt maar minister Ploumen (PvdA) doet gewoon net alsof. Of zoals ze het bij de Televaag zeggen: 'Het kabinet goochelt met cijfers in een poging daadkracht te veinzen bij de aanpak van de vluchtelingencrisis.' Patsboem! Sterker nog: het geld is vorig jaar door D66, SGP en CU bij elkaar geluld, aldus de oppositie zelf. Goed kinders, wat hebben we weer eens geleerd vandaag? Bij de PvdA hebben ze er geen enkel probleem mee om over de rug van vluchtelingen te scoren met hoaxgeld dat door anderen bij elkaar gebokst is opdat het net lijkt alsof ze bij de sociaaldemocraten iets voor de vluchtelingen doen. Terwijl het uiteindelijk alleen om het eigen imago gaat. Chic. Heel chic.

GeenPeil-fan maakt EPISCHE edit van GeenPeilTV

Afgelopen week roeleerde GeenPeil de internets. Iedereen en zijn moeder had het over #GeenPeil (nou ja, bijna iedereen), en we waren zo vaak trendic topper dat het bijna genant werd. Donderdag bliezen we iedereen van de bureaustoel met een historische live webcast van VIER UUR waarin onafgebroken 50.000 handtekeningen uitgeprint werden om te overhandigen aan de kiesraad. Nog nooit eerder vertoonde webtelevee. Mocht u dit stukje mediageschiedenis gemist hebben. Er is nu een heersende redux, gemaakt door een true believer in echte democratie. Thanks gozer, wat een fenomenale video. Kudos voor uw skills. Vier uur Jan Roos, VanLeeuwen, assistente Donna en Drie Inktjet Printers teruggebracht naar een awesome video van 5 minuten. En verdomd. ALLES zit erin. Wees geen Alexander, maar verander. TEKEN OOK. OP GEENPEIL.NL.

Zozo. Volkskrant zet Fatima Dakmar tussen haakjes

fatimadakmarhaakjeseditklein.pngOpmerkelijk. De GoedVolk kwaliteitstabloid Volkskrant plaatst aanhalingstekens bij de naam Fatima Dakmar. In een verder saai kutartikel over het einde van de harde humor in Nederland neemt dus de Volskrant ZELF afstand van Fatima Dakmar. Want haakjes. Wie woorden tussen haakjes zet, neemt afstand van dat woord. (Zie ook de NOS die de dappere mannen in de Thalys 'helden; noemde.) FYI: Fatima Dakmar was de ingezonden brieven-schrijfster van de Volkskrant die Gerard Cox eerder dit jaar tot smerige racist bestempelde. Er volgde een tsunami van ingezonden brieven en opinies in de Azijnbode die ook allemaal vonden dat die Rotterdamse volkskomiek een smerige racist was. De arme Cox moest zelfs op audientie bij Volkskrant-geweten Margriet Oostveen om publiekelijk te verklaren dat hij geen racist was en Geert Wilders een lul. Want daar ging het uiteindelijk allemaal om bij de PvdA-bode (9 zetels). Iedereen en zijn moeder tuinde erin, behalve Ebru Umar en dit roze weblog (Stijlloos Dossier: Fatima Dakmar) die dieprode kanttekeningen plaatsten bij de authenticiteit van mevrouw Dakmar. Geheel terecht dus. Fatima Dakmar bestaat niet. De Volkskrant verzint ingezonden brieven-schrijvers om mensen te beschadigen. Dan ben je geen krant meer. Maar een stinkend open riool vol brokken zwerend haatpus. De eindredacteur van de Volkskrant die vergeten is de haakjes weg te halen wensen we een prettige dag verder. Doei.

Tip de Redactie