GeenStijl

Tendentieus, Ongefundeerd en Nodeloos Kwetsend

BREEK. CHRIET TITULAER GESTOPT MET VOORSPELLEN

Ai. Die zagen wij van het internet niet aankomen. Meesterlijk techniekdingenuitlegger, prominent baardendrager en pionier wat betreft malle accentjes op de beeldbuis Chriet Titulaer is niet meer. Zie hieronder episch filmpje waarin meneer feilloos DumpertReeten 100 voorspelde. Chodverdomme Griet, we gaan je missen. RIP.
#neverforget.

LIVE. Relprotesten in Parijs na verkiezingen

Zo, we maken ons op voor een heerlijk Framboos Verkiezingsavondje. Conservatieve kandidaat Fillon heeft de pleiterik gemaakt en endorsed nu Macron want de broek vol voor Marine Le Pen. Ondertussen in Parijs is het al lekker onrustig onder de zwarte capuchonnetjes en mensen die de straat opgaan met een helm op. Want het is vanavond de Nuit des Barricades. Foto onder: Madonna's wis ze boobiez et blokksnorrun. Later meer.
Update: Felicitaties van Geert Wilders voor Marine Le Pen.
Twitter LIVESTREAM bij France 24 English. zemadonnaswizzeboobies.jpeg

GS Seksistiese Kwis - WAT NU?

datnu.jpegA) Lekker Naaion. Van een beetje geslachtsziekte is nog nooit iemand doodgegaan.
B) Knietje in de ballen.
C) Een slimme meid is op eventualiteiten voorbereid.
D) Eerst in het kontje, dan in het mondje.
E) Uitlachen.
F) NSB Handelsblad bellen en aan Rozijn Herpesberger vragen met welke E-nummers je soa's verhelpt.
G) Anders, namelijk...

Franse kiezers stemmen beveiligd in Amsterdam

In Frankrijk zijn 50.000 agenten en 10.000 militairen op de been om de verkiezingen veilig te laten verlopen. Kiezers in Parijs werden opgeroepen om geen lange rijen op straat te vormen. In Nederland stemmen de Fransen onder andere op consulaat aan de Amsterdamse Vijzelstraat, en daar zijn grote blokken Merkel Lego neergezet om de democraten te beschermen tegen moslims. (Moslims ja. Die blokken staan daar echt niet om kiezers-enkels te beschermen tegen rolkoffertoeristen.) Normaal markeren die dingen stoep & straat (streetview) maar nu dienen ze even een ander doel. De opkomst ligt rond de 70% en de Franse stembussen zijn tot 19u open (in de grote steden tot 20u) maar volgens een gelekte poll zijn linksmonsieur Macron en rechtsmadame Le Pen door naar de volgende ronde. En dat is allemaal weer très dangereuse voor l'Union Européenne, kennelijk.
l'UPDATE: Makroon & Le Pen door naar ronde 2 op 7 mei. Macron heeft krap 24%, Le Pen bijna 22%. Live standen hierrr.

#WieBetaaltEtos. Schandelijk seksisme in folder

wiebetaaltetos.jpegLees je dan weer niks over in de NRC. Migraine wordt keihard geobjectiveerd in vuige pornografische uiting van ranzig drogisterijtje Etos (onderdeel van Ahold, bekend van de hashtag #stopxenofobeAhold). Laten we hopen dat de markt zijn werk doet. Als de consument dit soort troep niet meer blieft.

Faites vos jeux! Frambozen naar stembus

lepiemol.jpgAllons enfants de la patrie, de dag van de eerste ronde van de verkiezingen die je dus nog niet echt jour de gloire kunt noemen want ja, na vandaag zijn er nog steeds twee opties est arrivé. Volgens onze eigen Marketingkoopman is dit dus de voorronde van de halve finale van het EK Goed Populisme vs Slecht Populisme. De andere kwartfinale dus, voor wie die totaal uit het lood geslagen beeldspraak nog volgt. De frambozen kunnen stemmen op Macron die een soort Tony Blair is voor mensen die alweer zijn vergeten wat een charlatan Tony Blair was, op Fillon die zo corrupt is als een Fransman, op Melenchon die zo communistisch is als een inwoner van Oss, of op Le Pen, die Frankrijk ons vaderland wil behouden, ware het niet dat ze alle associaties met haar vader koste wat het kost (Franse uitdrukking voor zoeken, red.) wil vermijden. Het schijnt dat er ook een islamitische kandidaat was, maar die heeft de spelregels niet helemaal goed gelezen en in plaats van een aanmeldformulier op te sturen een agent vermoord. Alors. Vanavond weten of dat de game changer was en gaan allerlei mensen die daarvoor worden betaald verhalen verzinnen die een min of meer op toeval berustende gebeurtenis verklaren alsof deze uitslag eigenlijk van tevoren al vaststond. Wij hebben geen idee, maar voor de cognitieve dissonantie overal & omstreken zouden we Melenchon het wel willen zien opnemen tegen Le Pen in de tweede ronde. Haal uw LePotlood maar uit de kast!Stemmen met je tieten.

LIVEBLOG. Gemekker met Wekker bij #Buitenhof

HALLO WITTE MENSEN! Het anti-blanke boekje van Anousha Nzume Anna Steijn (zie inhoudsopgave hierboven en/of dit rant-draadje) moet heel hard gehypt worden. Buiten de randstedelijke Deugkringen geeft niemand een fuck om het verongelijkte racisme van de geprivilegieerde Sylvana's & Anousha's dus dringen hun helper whitey's van de witte media het boek al de hele week op in de Tuigvlogbode, NSB Mensenhandelsblad, de Azijnbode (drie pagina's zwarte inkt op witte schuld dit weekend!), De Correspedant (voorpublicatie), en vandaag dus met Gloria Wekker in Buitenvrouwhof. U kent haar wel, helaas, deze knettergekke quasicreool die haar universitaire positie misbruikt om te verkondigen dat wetenschappelijke objectiviteit een construct van witte mannen is om vrouwen en kleurlingen mee te onderdrukken. Het gemekker van Wekker gaat zo via de Witteman uw huiskamer in gepropageerd worden en dat mag je gerust een laffe aanslag op het gezond verstand van de argeloze zondagkijker noemen. En aanslagen tegen blanke mensen bloggen wij altijd live. Intunen op HALLOWITTEMANSEN1.
Update: Wekker wordt voorgesteld als "de grondlegger van het racistisch gedachtengoed", maar het kan zijn dat we een woordje gemist hebben in die zin.
APPROPRIATIE!: Wekker (niet wit) heeft het zelfbeeld van witte mensen onderzocht. Dat klinkt als CULTURAL APPROPRIATION.
Witte schuld: Paul Witteman vraagt héél voorzichtig of hij haar als witte man überhaupt wel kan interviewen.
Naamgrapje: De ex-vriend van Anna Steijn heet Sander Donkers. Wij grinniken.
Witte verzuchting: Mevrouw met ratelrelaas die keer op keer op televisie haar relaas mag ratelen, klaagt dat ze wordt buitengesloten.
Dweilen kreng: Elke keer als Gloria d'r toga uit trekt, denken witte mensen dat ze een schoonmaakster is. Zegt ze.
IMPERIALISME! Het is allemaal de schuld van het imperialisme. Wachten is tot het woord 'herstelbetaling' valt.
Schooladvies: Niet-witte kindertjes krijgen te lage schooladviezen en daarmee tonen Nederlandse Nederlanders hun institutioneel imperialistische negerhaat. Of zoiets, het begint nu serieus incoherent te worden.
Luisterlegenda: Elke keer als Wekker "we" zegt (bijvoorbeeld in de zin: 'Daarvoor zullen we beter ons best moeten doen'), bedoelt ze: 'JULLIE, DE WITTE MENSEN'.
OHJEE: Sceptische witte blikken in het publiek. Dit gaat helemaal fout. SCEPTISCHEKIJKERTS.png"BOEKJE": Ohjee. Witteman noemt het boekje van Anna Steijn 'een boekje'. DENIGREREND!
Hoop: "Is er nog hoop?", vraagt een vertwijfelde Witteman. Wekker kijkt moedeloos. Einde gesprek. Volstrekt niet overtuigd wit publiek klapt heeeeeel lauwtjes.
Pijnlijk: "Gebeurt niet veel hoor, dat er voor gasten geapplaudisseerd wordt", liegt Witteman (er wordt altijd geklapt voor gasten). Enorm betuttelend einde weer van deze blanke die het duidelijk niet begrijpt.
Coulissen: Wekker in de studiogangen gesignaleerd met een bezem en een mopwagentje.
Publieksreacties: Wederom niemand overtuigd door kantnochwal-verhaal van Wekker. Dus zal ze binnenkort wel weer aanschuiven met hetzelfde verhaal. Ondertussen heeft niemand ook maar een letter van het boekje van Nzume besproken in dit gesprek.
Toch nog wat opsteken? Lees dan dit verhaal van Robert Vuijsje over het racisme en de bekrompenheid van de anti-racisten. Wij sluiten hier ons liveblog om weer witte dingen te gaan doen. Zoals werken, de tuin omspitten en Luik-Bastenaken-Luik kijken.

Bassiehof - De VVD, JOVD en de GroenLinks-bende

NoortjeBloksnor.pngElke dinsdagochtend schuift ze aan bij de fractievergadering van de GroenLinks-fractie in de Tweede Kamer. GroenLinks-jongeren (DWARS) voorzitter Noortje Blokhuis. Woensdag reageerde ze op twitter op de moordpartij die Kori Ali Muhammad had aangericht in Fresno, Californië. De zwarte man had op straat drie willekeurige blanken geëxecuteerd. Hij wilde wraak nemen op de 'witte duivels'. 'Hatecrime' oordeelde men in de VS, 'racisme' vond ook de NOS. Dat was gerekend buiten Blokhuis die het maar niets vond dat de Nationale Omroep het nieuwsbericht zo aanvloog. Want zwart racisme bestaat niet. Of zoiets. Het duurde een uur voordat ze ook nog even obligaat meldde dat het natuurlijk wel heel erg was voor de slachtoffers. Welkom in Jesse Klaver land. De man die nu al enkele weken met VVD-leider Mark Rutte aan tafel zit.

Natuurlijk, Rutte heeft geen gemakkelijke week achter de rug. Je eigen partijvoorzitter die zich blijkt te verrijken over de rug van een groep bejaarden door zich een uitvaartorganisatie toe te eigenen. Met een goedkeurend knikje van de Raad van Commissarissen die uit VVD-prominenten bestaat bovendien. Daarnaast een topman van het OM die in het verleden actief was bij de JOVD en naar nu blijkt verdacht wordt van seks met een minderjarige. Niet leuk, straks gaat het weer over die andere VVD'er Joris Demmink. Dan ben je dus niet zo scherp.

Lees verder

Feynman en/of Feiten - Trump going for war

trumptank1.jpegMike Pence kondigde in Zuid Korea aan dat de strategie van geduld met Noord-Korea helaas niet het beoogde resultaat heeft bereikt. 64 jaar wachten op vrede heeft een dictator, een totaal gehersenspoelde bevolking en een kernmacht opgeleverd. Vandaag kondigt de Amerikaanse vice-president vanuit Australië aan dat de geallieerden er klaar voor zijn. Het doet denken aan Bush junior die een Coalition of the Willing formeerde voor de inval in Irak. Een detail weten we zeker, ditmaal zijn er wel massavernietigingswapens. Het wachten is op de opvolger van Colin Powell die de VN toespreekt.

Dat in Noord-Korea brandstoftekorten worden gemeld, kan ook een teken zijn dat hun leger aan het hamsteren is. Rusland stuurt troepen. China deed dat al eerder en verhoogde gisteren de paraatheid van haar luchtmacht. Trump stuurt een vliegkampschip en Obama had al de meeste troepen teruggetrokken uit Irak en Afghanistan. Volgens de opgave van MoD zaten er tijdens oud en nieuw minder dan 15 duizend. Trump heeft ruim een miljoen soldaten beschikbaar.

Lees verder

Hallo Witte Mensen! Hiero - voorgedrukt aangifteformulier tegen Mei Li Vos

meilivosaangifte.pngHet is nog niet gedaan. We nemen geen genoegen met de idiote rotsmoesjes van het Meldpunt Discriminatie Internet (MIND). Mei Li Vos is een racist, en moet ter verantwoording worden geroepen voor haar ranzige online onderbuikhaatbagger naar de blanke (witte) medemens. Volgens Artikel 1 der Nederlandsche Grondwet zijn wij allen in dit land gelijk, en gelden voor mevrouw Vos dezelfde rechten en plichten als voor de heer Wilders. Aangifteformulier uitprinten, invullen en inleveren bij een politiebureau bij u in de buurt. Mocht dat bureau inmiddels gesloten zijn wegens verwoestend PvdA-beleid, dan kunt u hierrrr online aangifte doen. Succes.
meilivostweet.jpeg

Anne Fleur Dekker per direct weg bij GeenStijl

gemekkermetdekkerdoeibloksnor.pngNou. Die danspaal die we voor een paar duizend piek op de redactie hadden gezet, kan d'r weer uit. Anne Fleur komt toch niet voetballen met de grote jongens. Binnen een paar uur na d'r eerste stukkie op de GeenStijl, kondigt ze via Jolo's Online Opzeggings Pagina haar afscheid al weer aan. En zo eindigt het Gemekker met Dekker al na 1 bijdrage. Tikkie borderline wel hoor Fleur. Wij staken de verbindende hand uit. Bouwden die brug. Wilden laten zien: indien oneens, schrijf een tegenstuk en maak er een polemiek van, in plaats van meteen iedereen 'fascist' te noemen & om Berufsverboten voor oude columnisten te gaan roepen. We betaalden voor de koffie en het bier. En dan laat je ons zo zitten. Supergrappig wel, dat je in het echt een heel redelijk, genuanceerd en gewoon leuk meisje lijkt en dat je dan toch zo'n lading overstuurde schreeuwbagger in dat VARA-hoekje voor chronisch verongelijkte nietsnutten gaat zitten stoepkrijten. Terwijl het gros van de roze reaguurders je juist hartstikke hartelijk ontving vanmorgen. Oh well. Vrij land met gelijke rechten en gelijkwaardigheid en zo. Dus: wat jij wil & aan ons heeft het niet gelegen. Het zal, als we zo eens door je mentions scrollen, je eigen bekrompen-linkse zeurkliek wel zijn die dreigt om je te stenigen met plastic piemels als je voor GS blijft schrijven. Je verzuchtte het immers zelf nog bij onze koffiedate: links kan helemaal nergens om lachen. Rechts wel. Enfin. Al goed. We zien de factuur voor die ene column wel tegemoet, die we dan keurig betalen en waarmee we dan de enige "loverboys" (lol, really?) allertijden ooit zijn die het meisje betalen in plaats van andersom. Rest ons nog om vanavond dan maar een ander chickie te regelen voor de Mediahuis-directie. Hee Nijenhuis, weet jij nog iemand?

Pas op voor cementzakken. Koningsdag wordt schitterend

willuminati.pngVervelend hè, dat het met een monarchistisch sausje overgoten ontbijtcomadrinken en drugsgebruiken ieder jaar weer in het water dreigt te vallen. Hagel, natte sneeuw, de hele mikmak; ook dit jaar wordt het volgens de meteorologische doemdenkers weer kommer en kwel. Maar. Het. Is. Altijd. Goed. Weer. Wij callen hem wel: Koningsdag 2017 wordt gewoon lekker. Pas de dagen vóór Koningsdag op voor vallende cementzakken, chemtrails, zilverjodidevergiftiging en bákken regen. Blauwe-luchtjes-fotobewijs van andere jaren na de klik. Willuminati!

Lees verder

Video. Schouderprobleemjongere gilt als mager speenvarken bij 'hardhandige' arrestatie

Tip voor iedereen met last van zijn schouder. Niet politieagenten uitmaken voor 'stelletje mongolen'. Want dan arresteren ze je. En dat kan pijn doen aan je schouder. Vooral als je problemen met je schouder hebt. Voor je het weet sta je gillend als een mager speenvarken op de video, is half Breetje Da dat aan het delen, doet iedereen aangifte tegen melkander en breken wij ons het hoofd over de implicaties van bovenstaande video voor het in harmonie en verbinding samenleven der verschillende koeltoeren in Nederland ons vaderland. Ook niet leuk. Rest ons nog een stijlloos verzoek te doen aan stuiterballendief Hans Nijenhuis: kunt u de talentvolle makers van deze video misschien een cursusje geven waar ze leren dat ZE MOETEN KAPPEN MET VVS FILMEN JA? Dankuwel.
Tip de Redactie