GeenStijl

Tendentieus, Ongefundeerd en Nodeloos Kwetsend

Ivoren Toorenberg twittert over laaggeletterden

Zijn jullie nou nog niet klaar met Yvonne Kroonenberg? Nee, wij zijn nog niet klaar met Yvonne Kroonenberg. Na de kloosriet van vandaag en haar uitspraken dat iedereen die niet Mahler ontleedt een primitieve primaat is die slechts dierlijke kreten slaakt gaan we nog even door. Want het is erger, nog veel erger. Bovenstaande tweet is van 10 maart 2014. Yvonne Kroonenberg zet zich namelijk al wat jaren in voor laaggeletterden, wat echt heel moeilijk is voor een hooggeletterde mevrouw als Yvonne Kroonenberg en eigenlijk vrijwel onmogelijk omdat het haar zelfs met de grootste inspanning nooit echt lukt om taaltechnisch tot het niveau van de gewone man af te dalen. U denkt dat we overdrijven? Check de video hieronder anders even. Het is maar een minuut. Gefeliciteerd als u die minuut kunt uitzitten. Nadat ze het woord automonteur niet normaal uit haar bek krijgt, probeert Kroonenberg uit te leggen dat het voor iemand van haar statuur heel veel moeite kost om voor normale mensen begrijpbare taal te hanteren. Het enige goede wat hier uit voort komt is de Twittersearch op de naam Kroonenberg. Voor de rest is dit wenen, huilen en schreien dat we in dit land te kampen hebben met zelfbenoemde intelligentsia als Yvonne Kroonenberg. Als dit de fatsoenlijke, tolerante en beschaafde mensen zijn die ons land naar het culturele paradijs moeten leiden, zijn we reddeloos verloren.

Scootmobielcapuchonkloodtzakje steelt fiets

Kijk nou. De crisis in beeld. Amsterdam-Zuid, fietsenstalling op de hoek Vliegtuigstraat-Valschermkade (Streetview2008). Sjappie in scootmobiel steelt witte mountain bike met slot en al. Triest hoor. Als zelfs al de mobiliteitsbeperkte medemens uit stelen moet gaan om rond te komen dan zit er iets fundamenteel fout in de verzorgingsstaat. Of zoiets. Wist u dat? Jaarlijks worden er in 020 tussen de 50.000 en 80.000 fietsen gestolen (FietsersBond). De laatste jaren worden tweewielers steeds vaker "op bestelling" gestolen door een zgn "fietsdealer". Ennieweetjes. Gefeliciteerd, pedestriaan uitgedaagde steelmans. Smile. U staat op GeenStijl.

'How to'-video: een snoepautomaat hacken

Kijk, het probleem is dat Sterre en Splinter en Mees de hele dag op school alleen maar biologische rijstwafels en glutenvrije selderij te knagen krijgen. Daar krijgt een beetje tiener hongerklop van. En het smachten naar calorieën van een tiener met hongerklop is erger dan de compulsieve drang van een junk in de pre-terminale fase van een cold turkey om heroïne te scoren. Dus als er dan als een soort Doos van Pandora een snoepautomaat op het perron van Heerlen prijkt, zal een tiener er alles aan doen om suikers te scoren. Geld, geen geld, dat maakt niet uit. Kijkt en leert. Zo hackt u een snoepautomaat. Zo gaat het al decennia lang en zo zal het ook nog decennia lang gaan. Een beetje schudden hier, een subtiel beukje daar en hoppa, daar is de verzadigd vette chocoladeklont met shiny wikkel al, graties en voor niks. Mooi. Wij houden wel van dit soort nostalgische kattenkwaad. Wel mogen de tieners van geluk spreken dat een snoepautomaat niet terug kan schieten. Dat zou maar een hoop troep geven.

We zijn omringd door horden nazi's

racistbaby.jpgEen nieuwe bruine golf van naziterreur overspoelt ons. En wat doen wij? Wegkijken? Was het maar waar. We pamperen ze. We voeden ze. We houden ze tevreden omdat ze anders gaan krijsen. We koesteren ze in ons midden, erger nog, we nemen ze in bescherming en vergoelijken hun gedrag. Babies zijn kirrende nazi's, allemaal. Laboratoriumtests met speciaal gekweekte proefbabies bewijzen het. Weet u wie ook een baby was? Juist. Daar ga je al. Smerige kaalkopjes die op SSlofjes door uw huiskamer marcheren, op zoek naar rasgenootjes om mee te spelen. En maar selecteren in dat koppie, deze MaxiCosi-Mengeles met hun superioriteitsgevoel. 'Slegs vir blankes' is geen Afrikaans, maar kromme babyspeak voor NEE GA WEG NEGERS. KKK betekent Kinderen Kleineren Kleurlingen. Olvarituele lynchpartijen, ze zijn er dol op. Let er maar eens op: voer een baby een boterham met appelstroop en de pocketHitlers laten sofort een zoete bloksnor op het bovenlipje staan. En als u met een snoetenpoetserdoekje het wegveegt? Gaan ze krijsen. Nu we dit weten kunnen we niet langer doen of ons neus bloedt. We moeten opstaan tegen racisme. Om te beginnen lijkt het ons bijzonder ongepast en kwetsend voor de slachtoffers van nazisme om straks op 4 mei nog langer omgekomen babies te herdenken, een petitie om de MyFirstStormfront-milities hiervan uit te sluiten is in de maak. Verder zullen we babies moeten heropvoeden in speciale kampen, Baby-Belsen kan weer open. Ouders kunnen hun nazigebroed namen & shamen door zo vaak mogelijk foto's van hun brabbelracist op Facebook te zetten, zodat de populatie gewaarschuwd is. En wat u kunt doen om deze Bugabooswichten te stoppen? Voor blanken: elke keer als u een baby ziet, slaat u hem hard in het gezicht en brult FOEI! Voor kleurlingen: lief lachen en een snoepje geven. Dat is heel zuur Oom Tom gedrag, lief zijn voor deze abjecte LebensraumLuierdragers, maar zo verherassociëren ze uw ras met positieve ervaringen. Stop racisme. Begin bij babies.

Bontes & Van Klaveren. The Musical

Chapeau Poonieuws! Chapeau Nederland3. Chapeau Rutger! Diepe buiging & buikpijn van het lachen hiero. Natte plekken in ons broekje, beeldschermen vol proestkoffie en alles. Zelden werd de debiele kleinheid van de Nederlandse politiek beter in beeld gebracht dan met dit schrijnende videoportretje van de plucheklevende PVV-verlaters Knabbel & Babbel in hun nieuwe fonkelnieuwe fractiekamer. Au au au. Niet doorhebben dat je een sketch bent in de bonte dinsdagavondtrein van je miserabele politieke bestaan. Mogen we een dictatuur, please? De democratie is stuk. (Overigens zijn wij van mening dat de NPO verwoest moet worden.)

Ivoren Toorenberg vindt u primitief en dierlijk

yvonnekroonenhaat.jpgYvonne Kroonenberg is een karikatuur. Een Koefnoen-achtig TV-kantinetypetje van Kopspijkertechnische proporties. Iemand die haar hoofd zo diep in de endeldarm van de Grachtengordel Goedmens Gemeenschap heeft gepropt dat ze elk contact met de werkelijkheid is verloren en geen zuurstof meer inademt maar slechts leeft op de darmdampen die de zelfbenoemde elite naar haar collectieve aarsgat stuwt. Ze is het uiteinde van de Human Centipede van de regenteske Amsterdamse elite die van mening is altoos op het volk te mogen poepen en verbaasd omkijkt als het volk niet juichend de feces van De Uitverkorenen in ontvangst neemt. Het DNA van Yvonne Kroonenberg bevat necleotiden met de nucleobasen Accuzuur, Tabun, Grootheidswaanzin en Cyclosarin, maar om de één of andere reden die ons niet geheel duidelijk is ziet ze zichzelf als een fatsoenlijk, betrokken en beschaafd persoon. Vanwaar deze pernicieuze persoonsbeschrijving van Yvonne Kroonenberg? Omdat ze zich in een interview met HP/DeTijd uitermate laatdunkend uitlaat over gewone mensen als u en wij. En met 'uitermate laatdunkend' bedoelen we dat ze er een compleet gedegenereerd beeld van de 'gewone man' op nahoudt en niet terughoudend is in het verkondigen van haar visie op normale burgers. Druk alleen op de Lees Verder wanneer u puffer klaar heeft, gordel omdoet en een potje valium bij de hand houdt, want u gaat boos worden op Yvonne fucking Kroonenberg en haar elitaire en vooral zeer gevaarlijke wereldbeeld.

Lees verder

ANP ALARM - PAUW EN WITTEMAN OVERLEDEN

Met tomeloze vrolijkheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Pauw & Witteman. Het propaganda-orgaan van de PvdA stopt na acht jaar. 23 mei aanstaande is de crematie. Pauw gaat door als Pauw. Witteman gaat door als Witteman. We schakelen rechtstreeks over naar het Mediapark waar duizenden huilende NPO-medewerkers zich verzameld hebben: Journaal24. Felicicondoleren kan in de comments. Later meer.
Update: De VARA is al weken aan het testen met nieuwe sidekick. Meer in de Lees verder

Hallo providers. KAP EENS MET DATA OOGSTEN

killswitchengage.gifInternetproviders. Ooit bouwden ze de teleport naar een nieuwe, vrije en onontgonnen digitale wereld vol ongemodde scheldfora, html kleitabletten in grassroots geocities en low res plaatjes van mensen die dingen doen in slaapkamer & buitengebied waarvan je niet eens wist dat het kón. Maar nu? Geldbeluste grootbedrijven die keurig aan de leiband van de overheid lopen - óók als die aan hen illegaal verklaarde wetgeving opleggen, zoals over het oogsten & opslaan van telecomdata. De bewaarplicht van telecomgegevens werd vorige week door het Europese Hof ONWETTIG verklaard. De overheid mag geen digitale gebruikersdata van burgers meer (laten) opslaan om er in te kunnen neuzen. Maar in tegenstelling tot het downloadverbod, dat per direct werd ingevoerd na een andere uitspraak van het EuroHof, negeert het kabinet deze uitspraak. In Zweden stopten de providers wél meteen met het verzamelen van data, en daar kon de overheid gezien de uitspraak van het Hof dus niks tegen doen. En in Nederland? De Piratenpartij deed een belrondje langs XS4ALL, Tele2 en Ziggo: "Deze providers zijn allemaal in overleg met het ministerie, maar meer niet. Het lijkt er dus op dat de Nederlandse providers zich gedwongen zien een vonnis van het Europese Hof van Justitie te negeren, zolang het ministerie van Veiligheid een wet blijft handhaven waarvan de juridische basis is verdwenen." Wel godverdomme zeg. HALLO UPC, ZIGGO, XS4ALL, KPN, TELE2 en alle andere ISP's! Volg het voorbeeld van de Zweedse kleega's en doe eens waarvoor je bent opgericht: een vrije, open en beschermde internetverbinding leveren aan je betalende klanten. En hallo klanten, de Piratenpartij heeft een goeie suggestie voor de pro-actieve burgerT: JE PROVIDER TELEFOONSTALKEN en vragen waarom ze goedverdoeme nog steeds luisteren naar de hoogst onbetrouwbare Opstelten en illegaal je data oogsten.

OORLOG! Nederland gaat vechten in de Oekraine

oie_1672758N8MW23XM.gifRespect our authority! Nederland wil zich gaan bemoeien met de nakende oorlog tussen Rusland, de Oekraïne, Oekraïense seperatisten, Oekraïense milities, Tartaren en bewapende matroesjka's. Of wat daar dan ook allemaal aan het vechten is geslagen met elkaar. Met het bondgenootschap van de NAVO als excuus gaf minister van militair schietspul Jeanine Stennis-Plasschaert gisteren bij Piew & WitteBAM aan te overwegen om bijvoorbeeld een paar F16's of een marineschip richting de Oekraïense puinzooi te sturen. Hitsige oorlogshitserij. Binnen een half jaar zijn we gedraaid van koninklijk bier zuipen met Poetin naar het inzetten van F16's tegen de Russische veroverdictator. Straks vecht het Nederlandse leger een driefrontenoorlog. Dat durfde zelfs de megalomane Hitler niet aan met zijn machtige leger. We hebben soldaten zitten in Afghanistan, in Mali en straks dus ook in de Oekraïne. Volgens ons hebben we helemaal niet eens de beschikking over een leger dat in staat is een éénfrontenoorlog te voeren, laat staan als die slagkracht ook nog eens uit elkaar getrokken wordt over meerdere oorlogshaarden. Dat ligt niet aan onze militairen, want dat benne kranige luu, maar aan de lui die onze militairen uitrusten. Hoe dan ook, Jeanine Oorlogsmachine wil het Nederlandse leger graag sterk & krachtig maken. Dat is een prima streven, maar dan moet je niet al je tanks verkopen, wel zorgen dat er genoeg materieel voor handen is voor militaire oefeningen, niet gaan vliegen in een JSF en ook niet je manschappen voor tropische missies laten trainen in een niet-Westlandse kas. Bovendien: van welk geld? Om maar wat dingen te noemen. Kortom, superschattig dat we weer ergens oorlogje gaan spelen, maar zullen we anders eerst zorgen dat we onze shit op orde hebben voordat we ergens grootmachten gaan provoceren? Dat is op de lange termijn namelijk veel verstandiger.

Nice. We kunnen meteen aan de bak!
VIDEO: Onder luid gejuich van omstanders verwisselen de tanks en pantserwagen de vlag.
DONUTS! LOL! Lekker spinnen & slippen met je pantservoertuig.
LIVESTREAM: RTLPoetin zendt de oorlog LIVE uit. Hoera.

Klijnsma: "Willen jullie meer of minder uitkerings?"

pvda-minder-soep.jpgWie geen Nederlans spreek en de taal niet wiel leren, raakt binnon een jar zijn bijstandsoutkiering kwait. Het wet "Geen Nederlands, geen bijstand" moet volgent jar al van kragt worden. Dat staat in een wetsfoorstel van statssecretaris Klijnsma, dat IN ALLE STILTE door het kabined naar de Raad van Staat is gestuurt. Nu echt lachen. Het *kuch* VVD-voorstel van Adolf Klijnsma stond dus al in het partijprogramma (2012) van de PVV. KIJK MAAR. Stelletje schizofrene ziekfuks.

Beelden zieke mishandeling Hellevoetsluis online

Cru en grappig tegelijk. AVRO's Opsporing Verzocht besluit toch maar beelden uit te zenden van de zieke zinloze mishandeling in Hellevoetsluis dd september 2013. Want er kwamen niet genoeg bruikbare tips binnen. Vorige keer stopte de AVRO vlak voor De Vuistslag, gisteravond kreeg de NL kijker de complete kloppartij te zien. Dat heeft een oorzaak. Weet u nog? Vorig jaar. De Kopschoppers van Eindhoven. Filmpje waarin een man down helemaal de teffes werd getrapt door een achttal uitgaanstypes. Beelden werden een miljoenmiljard x bekeken en leidden tot wekenlange ophef op radio en tv. GeenStijl loste de zaak binnen 24 uur op door de daders met naam + foto te publiceren - waarvoor hulde. Nu ja, het gaf nogal wat scheve gezichten. Bij de collega's van de mediaas, en bij het OM, dat met nieuwe richtlijnen omtrent dergelijke geweldsfilmpjes kwam. Voortaan niet meer al dat zinloze geweld op tv (want dat brengt maar onbedaren in de maatschappij) maar dreigen dat het een volgende keer wel vertoond wordt. En precies dat is wat Opsporing Verzocht deed. Enfin. Of u even wilt zoekzoek habibi naar de dader. Lichtgetint klootzakje begint zomaar uit het niets op man in de Kerkstraat te Hellevoetsluis te beuken. En schopt doorrr terwijl slachtoffer op de grond ligt. Dossier hierrr. Tips gaarne naar: 0800 - 6070 (gratis) of anoniem: 0800 - 7000 (gratis). Dank.

Waarom moslims blij mogen zijn met islamofobie

ditmagdusgewoondealwithit.jpgUit het handboek Een islamitische staat stichten in 12 simpele stappen: trek een meisjesschool leeg. Grutjes. Nou. Zullen we nu weer even islamofobie bestrijden? Mmmh? Dit grote onrecht dat de sociale cohesie in dit land bedreigt? Ivo Opstelten maakt zich er erg druk om, en in zijn kielzog zien alle moslimorganisaties die dit land 'rijk' is hun kans schoon. Het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders (SMN) bijvoorbeeld, die spreken hun zorg uit over aanvallen op moslims. Mag ook niet, we blijven met de poten van mekaar af hier. Hier wel. Laat dat heel duidelijk zijn. En de islam in Nederland is heel anders dan die in Nigeria he. Oh nee wacht. Dat is dus precies het hele punt. Het zal best dat het SMN niet van zins is om 200 meiden te kidnappen en ze wijwillenhetnietwetenWAT aan te doen. Maar het SMN is direct gelieerd aan de internationale moslimkomjoenitie via voorzitter Aissa Zanzen, dikke mik met geestelijk leider Al Qaradawi van de internationale moslimbroederschap. Maakt hem of welke Nedermoslim dan ook niet schuldig aan de gruweldaden van Boko Haram want neen, ook baarden schere men niet over één kam. Maar hou godverdomme op met klagen over islamofobie, als echt AL die NL-islamgroeperingen internationale betrekkingen met griezels blijken te onderhouden. Zorg er eens voor dat de oorzaak van die 'fobie' wordt weggenomen, met je achterban zus en je belangen zo. Bestaat er zomaar, out of the blue een diepe aversie tegen de islam? Omdat wij nou eenmaal institutioneel racistisch zijn?

Lees verder

GSTV. Waar gaat de financiële meevaller heen?

Wajoo, zomaar ineens financiële meevallers voor minister Dijsselboem, aaaaannndd... it's gone. Er gaat iets van 300 miljoen doekoe extra naar de langdurige zorg vanaf 2015. De Babbelginger stond vandaag in Den Haag om de gebeten man eens te vragen wat zij zouden doen met een financiële meevaller. Daar heeft de gebeten man namelijk best ideeën over. Daarna trok de vuurharige Journaliticus Irritantus naar de patatbalie naast de Tweede Kamer om de Homo Politicus eens diepzinnig te ondervragen over de financiële meevaller. Moet u eens opletten. Hoeveel die politici praten zonder daadwerkelijk iets te zeggen. Geen zinnig woord komt er uit. Nul. Nada. Er zijn verstandelijk beperkte lama's die zinnigere dingen spugen dan wat er uit die praatgaten van de heren (m/v) politici komen. Zeker als het gaat over extra te besteden geld. Dan gaat het echt nergens meer over. En ja, natuurlijk heeft GrumpyGinger onze eigen Fleur "30-ledendebat" Agema weer van de trap richting de GeertBunker geluld. Praatjes vullen geen gaatjes, maar mooie plaatjes zijn gouden karaatjes. Als u begrijpt wat wij bedoelen.
Tip de Redactie