GeenStijl

Tendentieus, Ongefundeerd en Nodeloos Kwetsend

Het F-boek: feminisme is officieel dood

dolleminalogo100.jpgWij als geslachtszuivere oerfeministen zijn geschrokken. Geschrokken van het F-boek, een boek vol met jonge vrouwen die zich feminist wanen. Daarin staan allemaal essays van meisjes die feminisme zien als een trend. Alsof het een lifestyle is die je kunt copy-pasten uit de Cosmopolitan. Soort quinoa meets chia zaad, maar dan als hersenvoer. Ene Lauren Smits hoort muziek in haar hoofd als ze het woord feminisme hoort. En Simone van Saarloos beweert dat de neo-feministes 'in een fase zitten waarin ontdekt wordt dat je je kunt verbinden en engageren zonder dat er een pamflet of een programma is'. Lekker een beetje ongedwongen feministe zijn en zorgen dat het allemaal leukleukleuk blijft. Bah. Wij als authentieke Ashaoïden spugen op dit soort laffe voorbij waai meisjes. Feminisme is je BH in de fik steken terwijl je hem nog aan hebt. Feminisme is vingeren op vrouwenporno tot je de brandwonden op je labia hebt staan. Feminisme is de barricades op om topbanen en prime time opinieTV te eisen voor vrouwen. Shit, Toske Andreoli beweert zelfs met droge ogen in F-boek dat vrouwen volgens haar niet beter zijn dan mannen. De waanzin! De okselharen van de dolle mina's draaien zich alsnog tot blonde dreadlocks in hun graf. Over Dolle Mina's gesproken, die hadden tenminste nog een bruut fistfucklogo. Want een activistische vuist heffen naar het establishment heeft pas echt impact als die vuist onder het bloed en vaginale afscheiding zit. Maar nee, dat past niet in het bloemetjes & bergweides feminisme van die F-boekschrijfsters. Daar is feminisme een ander woord voor narcisme, omdat het een hippe manier is om jezelf te profileren. Bah. Als het nieuwe feminisme betekent dat feminisme een gezellig dingetje wordt vol met positivo activisme en ongedwongen gelijkheidsfantaseren, dan hoeft het van ons niet meer. Er zit meer feminisme in die ene lange, zwarte kinhaar van Asha Tuinbroeke dan in al die hipsterfeministen bij elkaar. Wij, als Voorvechters van het Oorspronkelijk Feministische Activisme, verklaren hierbij het feminisme dan ook dood. Als het zo moet, is het voor niemand meer leuk.
Update: voor de geïnteresseerden hier een vuistleiding voor feministisch fisten, alias feministing.

Ambtenaren kleden dakloze verwarde man uit

Bah. Dat is gewoon zielig! Overijverige ambtenaren van team Toezicht & Handhaving gaan helemaal Bert van der Roest op een dakloze man uit Alkmaar. De twee hebben de zwerver alle eigendommen afgepakt, van de krakkemikkige fiets tot zijn laatste paar schoenen. Hoppa, alles gaat zonder pardon mee met de opgeroepen vuilniswagen. Een omstander filmde het tragikomische tafereel. Overigens is de gedupeerde dakloze ook niet zo'n lieverdje hoor. Zo zou hij in de stad bekend staan om zijn nogal opdringerige karakter naar de mensen toe. Mja, verwarde mannen doen nou eenmaal verwarde dingen. Daar zou een weldenkende ambtenaar in principe boven moeten staan. Ja toch! Laat die man liever met rust en ga op zoek naar de echte misstanden in de samenleving, zoals bijvoorbeeld hardrijders of foutparkeerders. Stelletje apenkoppen!

Kunst. Nijmegen smijt half miljoen euro in het riool

Ja hallo, lieve inwonertjes van Nijmegen. Gaat er iemand alsjeblieft even met de pet rond? De gemeente zou jullie zuurverdiende centjes goed kunnen gebruiken voor een nieuw kunstwerk. Het mag echt alles zijn, zolang het maar een beetje onderhoudsvriendelijk is. Dus liever niet zoiets als de beruchte kademuur bit.recurrence die binnenkort definitief tegen de grond gaat, nog geen zes jaar na de oplevering. Het geldverslindende project van de Duitse kunstenaar Julius Popp doet het niet meer. Nooit gedaan ook. Het duurste muurtje van Nederland kostte Nijmegen 450.000 euro. Daar kregen de berooide inwoners overigens helemaal niets voor terug, aangezien bit.recurrence al sinds het prille begin in juni 2009 om de haverklap stil staat. In de jaren 2010, 2013, 2014 en 2015 deed-ie zelfs helemaal niets nada nope, ondanks reparaties (22.000 euro) en onderhoud (ruim 64.000 euro). Eindelijk. Eindelijk. Eindelijk is de gemeente het spuugzat en trekt nog een keer de knip. 16.000 euro. Ditmaal voor de sloop. Misschien zou de gemeente Nijmegen tegen een zijdezacht prijsje de toiletrollen van Ralph Posset kunnen overkopen. Hij moet ervan af en anders is het ook maar een saaie bedoening aan de westelijke Waalkade.

Stoute seksjuf krijgt straf (NSFW, MILF, 18+)

magnietstraf.jpgAlweer bijna anderhalf jaar geleden werd bovenstaande mejuffrouw gesnapt voor het sturen van geyle berichtjes aan twee minderjarige scholieren. De arme drommels werden op spectaculaire wijze (zie boven) uitgenodigd om op zondag de didactieve vaardigheden van de juf nader te onderzoeken. Huiswerk, zo u wilt. Maar dan bij de juf thuis. Het bleef overigens niet bij hete appjes alleen. Bij Omroep Brabonerië weten ze meer van deze walgelijke zaak: "De lerares masseerde het lichaam van een destijds zestienjarige jongen, likte zijn gezicht en kneep in zijn billen." Afschuwelijk. Abject. Weerzinwekkend. Dat zijn inderdaad de termen die bij iedere normale en gezonde lezer naar boven komen. Helaas, ook wij kunnen deze verschrikkelijke waarheid niet mooier maken dan het is. Het is zelfs nóg erger. Heren (m/v) met een zwakke maag kunnen nu maar beter stoppen met lezen: "Met een vijftienjarige jongen pleegde ze vergaande seksuele handelingen." Och hemel. Laten ons gezamenlijk bidden dat de onschuldige jongens zich ondanks dit verschrikkelijke trauma nog een beetje weten te redden in het Sodom en Gomorra dat men Den Bosch noemt, waar zelfs 29-jarige blondines niet van de jongens af kunnen blijven. De juffrouw, inmiddels 31, moet een werkstraf van 200 uur tot een goed einde zien te brengen en heeft een voorwaardelijke celstraf van vier maanden gekregen, gelijk de eisen van justitie. Ze probeerde de rechter er nog van te overtuigen dat ze slechts 'gestoeid' zou hebben met de op walgelijke wijze in hun lichamelijke integriteit aangetaste knuppels, maar daar trapte de rechter gelukkig niet in. Enfin. Opdat dit nooit meer zal gebeuren. Never forget.

Radio6 stopt, ondanks GLOEDNIEUWE studio

radiozesisdood.jpgHet is klaar. Het is over. De NPO annuleert Radio6. De zender voor 'zwarte' soul en jazz, zoals ze het zelf omschrijven. Radio6 heeft 150.000 luisteraars per week tegen een kostprijs van 3 miljoen per jaar, dus de NPO heeft besloten dat het niet langer rendabel is. Zelfs Radio 4 en Radio 5, waar echt NIEMAND naar luistert, hebben beiden drie keer zoveel luisteraars dan Radio 6. Overigens, als die 150.000 luisteraars allemaal 1,67 euro per maand lappen, kunnen ze Radio6 gewoon crowdfunden. Maar dat is te innovatief voor de NPO en voor dit soort luisteraars telt het alleen als het met andermans geld gefinancierd gesubsidieerd wordt. Maar goed. Geldkwestie dus. Wel enorm zonde van die gloednieuwe studio die eind 2014 voor Radio6 is gebouwd, over geldkwesties gesproken. Je kunt de NPO niet echt beschuldigen van lange termijnvisie, in ieder geval. De vijf vaste luisteraars van Radio6 zijn woedend en gaan, zoals u hieronder leest, helemaal los op Twitter. Dus dan zal het wel weer teruggedraaid worden, want ophef op Twitter. Bezuinigingen bij de NPO door middel van zendermoord. Dat zouden die publieken vaker moeten doen. Wij hebben nog wel wat suggesties.


FOTO! Vrouw sloopt 10.000 piemels

ANP-31696422.jpgDokter Nathalie van Amsterdam heeft een Europees record in handen. Geen enkele andere arts knipte zoveel voorhuiden van piemels af als Nathalie. In totaal ragde de dokteres 10.000 piemels aan gort. Ze schreef er het anekdotische boek '10.000 cabrio's over. Niet dat het er toe doet, maar het is een mooie arts. Zij het met een lichte 'don't stick your dick in crazy'-blik in de ogen. Zo'n blik die uitstraalt dat ze je Duitse vleeshelm ontkurkt als ze merkt dat je met andere vrouwen whatsappt. Die 10.000 piemels zijn dan ook alleen de officieel geregistreerde piemels. Ze JihadiJohnde de 10.000 piemels in het megabesnijdeniscentrum in Gouda. Bij mannen en jongetjes. Die laatste om medische redenen, hopen we. Want kinderen ongevraagd mutileren omdat één of andere woestijnprofeet dat ooit riep, lijkt ons niet heel kosjer (pun intended). Foto's van de 10.000e ontdopte kandidaat na de break. Gefeliciteerd met dit prachtige record, Nathalie. Dat je maar een lichtend voorbeeld mag zijn voor meisjes die nu ook besnijdster willen worden.

Lees verder

Handig. CPB geeft PVVDA munitie voor debat

cpbgroott.jpgHoezee. Splinternieuwe cijfertjes van het CPB over de staat van de economie. Wat zou daar mogelijkerwijs misschien welles nietes uit moeten blijken? Dikke vette groei! Dit jaar zet de 'gestage groei' door met 1,7% en volgend jaar een whopping 1,8%. Denken ze bij 't CPB. Misschien. De telraamfluisteraars blijken namelijk dermate onder de indruk van de onvolprezen CPB Grafiek-Des-Doods dat ze niets meer met zekerheid durven te stellen. En dat is met zo'n trackrecord misschien maar beter ook. Niet dat het de politieke opportunisten tegen zal houden om elkaar met deze voorspellingen voor de bek te slaan in het Wildersloze RTL-debatje vanavond, wees gerust. Leuk cijfertje voor de VVD: voor het eerst sinds 2009 nemen de collectieve uitgaven af. Dat gaat wel ten koste van banen bij de overheid en in de zorg. Leg dat maar weer eens uit aan de achterban, Didi. Gezamelijk zullen de kabinetspartijen u daarom de verwachte groei blijven voorhouden, koers houden, vasthouden, vaste lijnen, etc. Kijk maar, MinFin Dijsselbloem doet het alvast voor. D66 zal roepen om meer ambitie (wat dat ook moge zijn, koopkracht misschien?), de SP zal er (terecht) op wijzen dat het maar niet wil lukken met die werkloosheid (slechts 20.000 minder in twee jaar, hallo Asscher duurt lang) en die meneer van het CDA vergeten we voor het gemak alvast. En dat is 't dan weer. Op naar de volgende cijfertjes, vanmiddag bij de ECB (livestream). Meer expertduidings bij DasKapital.

D66 en GroenLinks blunderen met seksevermelding

hoineuken100px.jpgDingetje dit. Terwijl de wereld in brand staat. Terwijl mensen bij bosjes kreperen aan ebola, vluchtelingenkamptiefus en kkr. Terwijl in de Oekraïne doden vallen door pro-Russische danwel EU-bombardementen (way to go, Guy). Terwijl miljoenen aan de poort van Europa rammelen om nieuwe Miele wasmachines. Terwijl er dagelijks honderden door de ideologische gehaktmolens van Mekka gaan. Terwijl Olaf Koens de meest gelezen journalist op Blendle is, maar er geen cent voor terugziet. Terwijl dit alles dus, wil D66 de seksevermelding in Nederland afschaffen. Seksevermelden is het vermelden van mannen en vrouwen waar het gaat om mannen of vrouwen. Mannen hebben klabanii. Vrouwen vaginanii. Al heel lang, en daarom maken we onderscheid in m en v. MAAR DAT MAG JE HELEMAAL NIET ZO ZEGGEN VAN D66. Foei. Onderscheid! Verschil! Differentie! Ongelijkheid! Voor je het weet rijden er weer treinen naar het oosten. D66 wil dat voortaan die hatelijke m danwel v achterwege blijven. Ook GroenLinks pleit al jaren voor afschaffing van verplichte sekseregistratie. De beperking tot twee keuzeopties, man of vrouw, zou mensen die zich niet thuisvoelen in die tweedeling beperken in hun rechten. (Volkskrant) Vandaag is er dus serieus een debat in onze Nationale Vergaderzalen over het skippen van de m en de v. Terwijl D66 én GroenLinks nog steeds aan seksevermelding doen als je anno 2015 lid wilt worden. Best lullig als je vandaag een "emancipatiedebat' in gaat. Zeg maar gewoon, kut.

Inbreker bij tankstation faalt. En faalt. En faalt

Inbreken. Typisch zo'n onderschatte ambacht in kleindenkend Nederland. Inbreken klinkt eenvoudiger dan het daadwerkelijk is. Een beetje boef heeft gezichtsbedekking nodig, gereedschap en natuurlijk een zorgvuldig doordacht plan. Zeker dat laatste aspect vereist een gezond stel hersenen, iets waar het de allerslechtste inbreker uit het bovenstaande filmpje aan ontbreekt. Zijn halfslachtige poging bij een tankstation in Geldrop lijkt echt helemaal nergens op. Hij twijfelt als een groentje. Hij gooit als een oud wijf. Hij mept als een meisje. De inbreker droop na een minutenlange poging teleurgesteld af. Lekker terug in z'n warme bed. De gedupeerde eigenaar blijft achter met enkel schade, maar is daar pislink over en gaat helemaal Tauscch Drunen. Voortaan verschijnen de beelden van iedere criminele rond zijn zaak op internet. Dat zal ze leren ook, die laffe mannen met gezichtsbedekking. Oh, dan nog een waarschuwing voor het kijken: gróót gevaar voor plaatsvervangende schaamte.

Payback. Geert Wilders zegt af voor #RTLDebat

Tegenvaller voor RTL Unilever. De dozenschuivers zaten zich al rijk te rekenen aan het verbale vuurwerk. Het eerste serieuze #PS2015 debat met landelijke kopstukken ipv 1K-zombies en/of regionono's. Maar helaas pindakaas (*). Geert komt niet. Ziek, zwak en misselijk. Of hij wil gewoon finale #WIDM kijken. Of gewoon een dikke vinger. Fuck 'm. Bovenaan in de peilings.

PvdA vuistdiep in MegaMoskee Gouda

Bingo. DE FOTO DIE JE WIST DAT GING KOMEN. De Goudse PvdA-er Khalid Tatou met de omstreden haatprediker Tarik Ibn Ali, samen op een soort van islamitische floriade. Smoking Gun noemen we dit. Hetzelfde als Fred Teeven op de foto met Cees H. Hetzelfde als Geert Wilders op de foto met Jean-Marie Le Pen, of Bram van Ojik gekiekt in een Mercedes-diesel in de Utrechtse binnenstad. Deze foto betekent het einde voor de megamoskee, deze foto betekent het einde van raadslid Tatou, het einde van de PvdA, het einde van Rutte II en het einde van Diederik Samsom. Tabee MegaMoskee, de VVD doet niet meer mee. We begrijpen het wel. En we kunnen ook begrijpen waarom.

Nieuwsuur: witwasdeal Teeven 4,7 miljoen gulden

bonnetjevanteevenwow.jpgDe doofpot van de Teevendeal lekt weer eens. Als het namelijk om frauduleuze witwaspraktijken van VVD-politici gaat, dan kijkt Nieuwsuur ineens niet meer weg. Gisteren "onthulde" het programma dat de witwasdeal tussen Teeven en crimineel Cees H. zou gaan om 4,7 miljoen euro gulden. In plaats van de 1,25 miljoen die Teeven en Opstelten altijd beweren. "Onthulde", want dit zei een advocaat van Cees H. vorig jaar al in een interview in de Volkskrant. Nieuwsuur baseert zich op documenten die zij in mochten zien van bronnen binnen het ministerie. Dat gaat Opstelten dus tot in de eeuwigheid ontkennen, want Nieuwsuur kan niet geen hard bewijs tonen. Teeven, Opstelten en Justitie beweren trouwens al tijden met droge ogen de bankafschriften niet meer te kunnen vinden. Net zoals toen telefoontaps tussen Teeven en Van Rey toevallig nooit opgenomen bleken te zijn. Dit soort malafide zaken maken het des te verwonderlijker dat Mark Verheijen nooit plotseling onvindbaar bleek toen hij met zijn declaratiegedrag in het nauw kwam. Aan de andere kant was de jonge, ambitieuze Verheijen natuurlijk een prima kop van jut voor de meer doorgewinterde maffiosi in de VVD. Maffiosi die er geen moeite mee hebben om miljoenen euro's wit te wassen voor criminelen en uit het zicht van de belastingdienst te houden, om elkaar vervolgens de hand boven het hoofd te houden als de boel aan het licht komt. En intussen spint de VVD de boel op volle kracht via de Telegraaf, waar de conclusies en het bewijsmateriaal van Nieuwsuur sterk in twijfel wordt getrokken. De Opstelten-route, zeg maar. Deze verkiezingscampagne is de Telegraffia dus weer helemaal pro-VVD-maffia. ZijnOpsteltenEnTeevenAlWeg.nl?

Bam! Willekeurige DUMPERTREETEN in je bek (12)

Zomaar ineens. Zonder aankondiging. Een nieuwe DUMPERTREETEN. Slingers aan het plafond, ballonnen aan je deurknop en confetti in de aanslag, het wordt weer ouderwets reeten. Gastheren voor de derde keer op rij de Razende Rode Rotterdammer Van Leeuwen en Wazige Wappie Westlander Quid. En het gaat weer helemaal los. Pyrotechnics, Pussies en natuurlijk heel veel REETEN. Laat je porno staan, schuif gezellig aan, met DUMPERTREETENHD!
Tip de Redactie