achtergrond

Geenstijl

Auto rijdt in op uitgaanspubliek Deventer

Meerdere gewonden

Goedemorgen! Een auto is vandaag in alle vroegte ingereden op uitgaanspubliek. "Een getuige vertelt dat de auto, een Audi, al in de buurt geparkeerd stond. Na een ruzie reed de bestuurder vervolgens vol gas in op een aantal mensen." De actie vond plaats bij kebabzaak Ayf en restaurant De Keizer. De dader is voortvluchtig, maar een signalement krijgen we natuurlijk nog niet. Het is nog niet bekend of de dader last had van een lage suikerspiegel, of dat hij gewoon verward was. Of misschien was het wel een boze Zwarte Piet? Later meer.
UPDATE: Volgens de politie is het een O N G E V A L wat wel vreemd is als iemand bewust autobowling speelt met de pionnetjes op het terras. Dader nog voortvluchtig.
UPDATE: Politie weet wie de dader is en is hard naar 'm op zoek. "Wij adviseren deze verdachte dat hij zich zo snel mogelijk meldt bij het dichtstbijzijnde politiebureau."
UPDATE: Dader gepakt

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Nee "klimaatfilosoof" en @NLRebellion-woordvoerder @ChrisJulien. Je bedoelde wel degelijk geweld tegen Nederlanders

Nee meneer de "huisintellectueel", "klimaatfilosoof", " PhD ecological governance&collapse " [kalm aan in je Twitter-bio maat, je bent kandidaat] en "promovendus wetenschapsfilosofie" (41), zo werkt dit dus niet.

@Spartacus | 19-09-23 | 10:02 | 308 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.