achtergrond

Geenstijl

Rammende rant van Wilders en een dikke fittie met Dijkhoff - het Klimaatdebat Co₂ntinues!

Hier verder met het vanaf vanmiddag vooruitgeschoven klimaatdebat. Te beginnen met de verhitte uitstoot van de heer Wilders:

Noem ons maar weer voorspelbaar maar wij <3 nou eenmaal van een lekkere rant. Stand up klimaatcabaret, zonder interrupties, flink opgestookt met hete oneliners vol venijnig fijnstof.  "Dit land heeft geen C. O. 2. probleem. Dit land heeft een V. V. D. probleem" - gevolgd door een rammend betoog over Nigeriaanse prinsen, peperdure thermometers, het gasfornuis van Ed Nijpels en hoe de burger altijd maar moet betalen voor de idealen van de elite. Sargasso zou 'm een schreeuwer noemen, maar in de Kamer zitten nou eenmaal nul klimaatdeskundigen en laten we eerlijk wezen: wie luistert er nou voor zijn lol naar meetups waar "Co2-belastingen met terugsluisregelingen" worden bepleit? Nou dan.
UPDATE: Kent u de Postmoderne Wat Kost een Halfje Wit-Vraag al?

De kiezer moet kiezen

Bonusvideo voor de zwevende kiezers op rechts. Dikke fittie tussen wederom Wilders & Dijkhoff. Wordt het op 20 maart de ouwe blonde evergreen op het plakkerige stoeltje, of het versere groen van Klaas 'twintig keer naar links' Dijkhoff? Het debat gaat om 20:00 uur verder - livestream & livetweets na de breek.

LIVE VERDER KIEKEN NAAR HET KLIMAATDEBAT:

Hoeveel CO2 doet zo'n livestream eigenlijk?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.