achtergrond

Geenstijl

Hans Middendorp schopt hond en beukt Grietje

Hans Middendorp is 'zelfstandig omgevingsmanager strategie'. En dat neemt Hans iets te letterlijk, zeker als een Grietje een grote bek heeft tijdens het hardlopen. Dan gaat Hans even omgevingsmanagen en beukt hij er gewoon op los. Hans heeft al weken last van niet aangelijnde vrouwen en fietsende honden, kijk maar naar de tweet van 30 april. De frustratie kropt op en kropt op en kropt op en dat moet er dan een keer uit. Dat het bestuurslid van het waterschap Delfland een hinderlijke hond aan de kant schopt, dat snappen we ergens nog wel in het kader van onderbewuste of reflex, want beftekkels willen happen naar de baas, happen naar de baas. Maar Hans, je moet wel met je gore poten van vrouwen afblijven. Vrouwen meppen is een lage Koranesque gebeurtenis en dat doen we gewoon niet (op steeds ietsje minder plekken) in dit land. Dus nu staat Hans 'actieve communicatie' Middendorp met zijn bakkes op internet en hoopt hij natuurlijk dat de roze ploertendoder zanikende mensen bij hem weg houdt. Omdat hij een toffe vent is. Nou, mooi niet. We hebben een schijthekel aan gasten die vrouwen slaan. "Liggend protesteerde zij opnieuw tegen zijn agressie, waarop hij haar voor de tweede keer aanviel." En we hebben een nóg grotere schijthekel aan alles wat op kopschoppen lijkt. Tot slot, Hans: doe je nog effe de groetjes aan je democratie hatende baas, Van Haersma Buma (vvd)?
UPDATE: “Afgelopen weekend ben ik in het bos gebeten door een hond. Hierdoor is ruzie ontstaan met de eigenares van de hond en deze heeft aangifte gedaan. Ik heb inmiddels bezwaar gemaakt bij de officier van justitie tegen de beschikking die is opgelegd.” Via.
UPDATE: Kijk nou! Hans is, na eerder schuldig te zijn bevonden, in hoger beroep vrijgesproken! "Middendorp zegt opgelucht te zijn en dat de kous hiermee af is voor hem. 'Er kon niet bewezen worden dat het incident heeft plaatsgevonden'. Verder wil hij vooral naar de toekomst kijken." Gefeliciteerd kerel.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.